Najnovije

CIFRA OD KOJE BOLI GLAVA: Nejmar bi Barselonu koštao čak 600 miliona evra!

Fudbaler Pari Sen Žermena i brazilski reprezentativac Nejmar mogao bi da se vrati u Barselonu u transferu vrednom čak 600 miliona evra.

Nejmar ne želi više da igra za PSŽ (Foto: Jutjub)

Predsednik PSŽ-a Naser Al Kelaifi je nedavno izjavio da bi Nejmar mogao da napusti francuski klub ako za njega stigne “HHL ponuda”. Ova izjava najavila je mogućnost da Nejmar napusti Pariz, a za njega su navodno zainteresovani Barselona i Real.

Francuski mediji su preneli da je Nejmar svima u klubu rekao da ne želi više da igra za PSŽ i da želi da se vrati u Barselonu.

Real je već reagovao i navodno je poslao čelnicima PSŽ-a ponudu od 130 miliona evra plus Geret Bejl ili Hames Rodrigez. Međutim, odgovora iz Pariza još nema.

U međuvremenu i Barselona je odlučila da želi da na Nou Kamp vrati Nejmara, ali je njena ponuda od 100 miliona evra plus Filipe Kutinjo odbijena. Katalonski klub je postavio uslove Nejmaru pod kojima može da se vrati. Prvi je da povuče tužbu protiv Barselone zbog duga od 26 miliona evra i da javno prizna da je pogrešio kada je odlučio da napusti ovaj klub. On je pre dve godine iz Barselone prešao u PSŽ za 222 miliona evra.

Španski mediji navode da bi povratak Nejmara, Barselonu koštao čak 600 miliona evra u narednih pet godina. U tu cifru uračunato je obeštećenje i plata za Brazilca u narednih pet godina. Barselona bi morala da plati 250 miliona evra obeštećenja i 70 miliona evra po sezoni za petogodišnji ugovor.

Barselona bi teško pristala na ovakav ugovor, jer Nejmar nije više u tako dobroj formi, stariji i sa sobom donosi dosta “prljavog veša”, kao što je otužba za silovanje.

Nejmar se trenutno u domovini oporavlja od povrede.

Pročitajte OVDE šta će biti sa Boaćijem i Pavkovim.

Izvor: Pravda

 

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA