Najnovije

SLAVA NEK JE HEROJIMA! DODIK PORUČIO: Republika Srpska zahvalna svima koji su dali živote za njenu slobodu!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je na Dugoj NJivi kod Modriče, gde je obeleženo 27 godina od proboja "Koridora života", da je Republika Srpska zahvalna svima koji su dali živote za njenu slobodu.

Milorad Dodik (Foto: Jutjub)

"Danas Srpska čini sve da bude stabilna i razvijena. To je najbolji način da se odužimo onima koji su za Srpsku dali živote, ali i onima koji danas žive u Srpskoj i u nju imaju veru", rekao je Dodik novinarima.

On je ocenio da je operacija proboja koridora bila veličanstvena bitka za slobodu Srba na ovim prostorima, te da sloboda Srba i Republike nema cenu.

"Ona će biti odsudno branjena na političkom nivou u interesu svih njenih stanovnika koji svoju budućnost vide ovde", rekao je Dodik.

On je naveo da su u ovoj operaciji učestvovale najbolje jedinice Vojske Republike Srpske koje su uspele u nameri da spoje zapadni i istočni deo Republike Srpske, a i dalje prema Srbiji.

"Poginulo je više od 400 naših boraca, ali je bitka pokazala odlučnost i želju da se ide do kraja i pobedi", rekao je Dodik.

Vlada Crne Gore nameravala da oduzima imovinu SPC! Više o tome OVDE.

Izvor: Srna

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA