Najnovije

NEMAČKI POSLANIK JENS KESTNER: Tači je zločinac i mafijaš, Kosovo je Srbija!

Takozvani predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači najobičniji je ratni zločinac i kriminalac, diler drogom i oružjem, i to ceo svet zna!

Jens Kestner (Foto: Jutjub)

 

Ovo kaže Jens Kestner, poslanik u nemačkom Bundestagu i bivši vojnik KFOR. Kestner kaže da je za vreme službe na Kosovu upoznao Tačija u uniformi OVK, čiji su članovi počinili ratne zločine, a danas sede u vladi, a da nikada nisu kažnjeni. Prema njegovim rečima, ceo svet zna da Beograd ima posla sa ratnim zločincima, kriminalcima i dilerima drogom i oružjem, sa kojima je teško pregovarati. Nemački poslanik priznaje da je ratovao protiv Srbije, ali naglašava da je Kosovo i dalje deo srpske države!

Ratna propaganda

Kestner kaže da je preko potrebno zameniti lidere u Prištini, ali da Albanci to ne žele da urade.

- Kao vojnik KFOR, upoznao sam Tačija, tada u uniformi OVK. Mnogi od njih u OVK činili su ratne zločine i danas sede u vladi a da nisu odgovarali. To znači da Beograd, ali i drugi imaju posla sa ratnim zločincima, kriminalcima i krijumčarima oružja i droge. Teško je pregovarati sa tim ljudima. Jako teško. NJih treba da zamene, ali to kosovski Albanci još ne žele. Beograd stalno čini ustupke, za razliku od druge strane - naglašava Kestner.

Jens Kostner: Laž je izazvala rat. Rat na Kosovu 1999. bio je kršenje prava i sve je počelo jednom laži o masakru
 
Nemački poslanik dodaje da je kosovsko pitanje 'top tema' koja mora da se reši i da je loše to što se odložio sastanak u Parizu.

- Odlaganje samita znači da se spor prolognira. Bio sam vojnik Bundesvera u nemačkom kontingentu KFOR. Rat na Kosovu 1999. bio je protivan međunarodnom pravu i sve je počelo jednom laži o masakru koje tada nisam bio svestan. Tadašnja ratna propaganda Šredera, Fišera i Šarpinga ubedila je nemačku javnost i nemački vojnici su, prvi put posle Drugog svetskog rata, učestvovali u ratu u Evropi. Po mom mišljenju, Kosovo još pripada Srbiji i deo je Srbije - podvlači Kestner.

Dodik dao šokantno izjavu o eventualnom raspadu BiH! Više o tome OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA