Najnovije

Provalio u Cecinu kuću, nekoliko dana boravio u podrumu i to nije najgore!

Folk Diva Ceca Ražnatović nedavno je doživela neprijatnost kada joj je javljeno da je javnosti nepoznat muškarac upao u njenu kuću na Kipru. Naime, izvesni O.I., je ušetao u dvorište vile, ušao u kuću i nije nameravao da izađe.

Ceca (Foto: Instagram)

-On je provalio u podrum Cecine kuće i tu je boravio nekoliko dana. Kada su komšije primetile da se po dvorištu šeta nepoznati čovek, odmah su pozvali policiju, koja je brzo ragovala. Izvesni O.I. se opirao policiji koja je došla da ga uhapsi. Kada su ga priveli, on je vikao: "Zašto me hapsite, ovo je moja žena!", aludarajući na Cecu - rekao je izvor koji je bio upućen u priču i dodao:

- On je odmah deportovan za Srbiju po prijavi koja je podneta protiv njega, vodi se da boravi u Čukarici, a da je rođen u Sarajevu. Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje.

Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovekom. Prvi put kada je upao na posed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju. Kada je drugi put provalio, uspeli su da ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu - tvrdi izvor.

Golu Staniju pogledajte OVDE.

Autor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA