Najnovije

VUČIĆ DANAS U POSETI ZAPADNOBAČKOM OKRUGU! Stiže u Sivac, Kulu, Odžake

Vučić će posetu početi u Sivcu, gde će obići Sportsku halu, a nakon obilaska planirane su izjave za medije.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Iz Sivca predsednik će u Kuli obići novi objekat specijalističkih službi Doma zdravlja Kula, a zatim će u Odžacima razgovarati s građanima.

Posle toga, Vučić će u Karavukovu obići zasade trešanja Zemljoradničke zadruge "Agrodunav", gde će razgovorati sa zemljoradnicima.

Zatim će u Apatinu obići Predškolsku ustanovu "Pčelice", kao i kompaniju Vero d.o.o, a odatle će otići u Bukovac, gde će obići salaš "Sedam dudova" i razgovarati s domaćinima koji se bave seoskim turizmom.

Predsednik će zatim u naselju Svetozar Miletić obići preduzeće "Agro Plus Group".

Na kraju poseta Zapadnobačkom okrugu, predsednik Vučić, predsednica vlade Ana Brnabić i predsednik vojvođanske vlade Igor Mirović obratiće se građanima u Somboru.

Predsednik je do sada u okviru kampanje "Budućnost Srbije" obišao 14 od ukupno 29 upravnih okruga plus Grad Beograd - Srednjobanatski, Južnobanatski, Južnobački i Sremski u Vojvodini, kao i Mačvanski, Podunavski, Braničevski, Borski, Zaječarski, Rasinski, Raški, Nišavski, Jablanički i Pčinjski u centralnoj Srbiji, uz beogradski miting 19. aprila, kojim je okončan prvi deo kampanje.

Ostalo mu je da obiđe još 10, i to tri na teritoriji Vojvodine - Severnobački, Zapadnobački, u kojem danas boravi, i Severnobanatski, kao i sedam u Centralnoj Srbiji - Kolubarski, Šumadijski, Pomoravski, Moravički, Zlatiborski, Toplički i Pirotski.

Preostalih pet okruga su na teritoriji Kosova i Metohije.

Đukanovićeva provokacija na Vidovdan šokirala Srbiu! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA