Najnovije

AMERIČKI KONGRESMEN POSLE SASTANKA SA ŠIPTARIMA BRUTALNO IZVREĐAO SRBE: Oni su đubrad, zločinci i silovatelji!

"Sastao sam se sa bivšom predsednicom Kosova, ona je jedna prilično srdačna dama, razgovarali smo o onoj đubradi u Srbiji, o njihovim ratnim zločinima, posebno silovanjima. Oni su grozan narod." Ovim rečima je Tim Burčet, republikanac i član Predstavničkog doma Sjedinjenih Američkih Država opisao Srbe nakon sastanka sa bivšom predsednicom Kosova Atifetom Jahjagom.

Tim Burčet (Foto: Tviter Video)

Skandalozne uvrede na račun Srbije Burčet je podelio na društvenoj mreži Tviter 30. aprila, gde je svoje pratioce putem video zapisa obavestio o ishodu sastanka.

- Imao sam divan razgovor sa bivšom predsednicom Kosova, razgovarali smo o ratnim zločinima koje su počinili smećari Srbi koje niko ne želi da privede pravdi - napisao je na ovoj društvenoj mreži krajem aprila nakon sastanka Burčet.

- Pričali smo o strašnim zločinima koje su Srbi učinili, posebno o gnusnim silovanjima i svim ostalim ratnim zločinima koje su učinili tamo. Oni su grozan narod, svi promišljamo kako da ih privedemo pravdi. Po meni oni nemaju ni malo hrabrosti, ljudi u Srbiji nemaju hrabrosti da reše ratne zločine, ali se nadam da ćemo ih pritisnuti - istakao je on u videu.

Koji je razlog sastanka ova dva politička subjekta ni danas nakon više od mesec dana nije poznato.

Pored toga što na prilično pogan način opisuje Srbe, Buržet pažnju svetske javnosti skreće na sebe vrlo čudnim idejama. Naime, 1999. godine našao se u žiži javnosti nakon što je propagirao legalizaciju korišćenja životinja ubijenih na putu u ishrani.

On je svoju prilično diskutabilnu ideju pravdao rečima da je ovo "zdravorazumska stvar" i da ne treba bacati hranu. On je čak otišao toliko daleko da je jednoj porodici u lošoj materijalnoj situaciji dao da koriste meso jelena koga je usmrtio svojim vozilom na putu. Zbog ovoga je bio kažnjen.

U svoju biografiju je uvrstio i tri finansijske afere, budući da je pokušao da utaji porez i ne prijavi novac, ali je svaki put bio uhvaćen.

Burčet je član Republikanske stranke, nekada je bio gradonačelnik.

Dodik otvoreno kritikovao BiH! Više o tome OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA