Najnovije

NA MATURSKOJ VEČERI PROBALA TROJKU! Uhvatio je mene, pa onda i nju: Skidao mi je brus, ljubio grudi i zavlačio ruke u gaćice... (18+)

Događaj o kome ću pisati desio se pre 15 godina. Moja generacija slavila je matursko veče, a ja sam, naravno, već oko 10 bila mrtva pijana i samo je bilo pitanje trenutka kada ću napraviti neku glupost.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Sa najboljom drugaricom Slađom (koja je takođe bila nacirkana) dogovorila sam se da spopadnemo Marka, dečka na koga smo se opasno ložile i nismo imale problem da ga delimo. Oko 4 ujutru svi su krenuli da se razilaze, a mi smo prišle Marku i pitale da nas poveze kući, na šta je on odmah pristao. Ja sam imala praznu gajbu, pa su oboje svratili na još jedno piće pre rastanka. 
Posle sat vremena i još jedne ispijene flaše votke, sve troje smo se našli zajedno na krevetu. Slađa je prva prešla u akciju: poljubila je Marka i počela da mu otkopčava pantalone. On se nije bunio, nastavio je igru; skidao mi je brus, ljubio grudi i zavlačio ruke u gaćice.

Tražio je se ljubimo i mazimo po celom telu, kaže, uvek su ga privlačile lezbo scene u pornićima. Požudno nas je gledao, a kada više nije mogao da izdrži, uhvatio je jednu, pa drugu.

Ove godine slavimo 15 godina mature. Pitam se... da li bi pristali da sve ponovimo?

Krvna grupa određuje koji muškarci su najbolji u krevetu, da li ste među njima pročitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA