Najnovije

DESNIČARI ŽELE U INSTITUCIJE: Srpska Desnica u Titelu!

Srpska Desnica konstituisala je odbor gde je pred 90 članova iz Titela za predsednika odbora izabran Slobodan Čavić. Formiranju odbora prisustvovao je predsednik Srpske Desnice Miša Vacić, generalni sekretar Aleksandar Zdravković kao i poverenik za Vojvodinu Siniša Ilić.

Srpska Desnica (Foto: srpskadesnica.rs)

Izbornoj skupštini prisustvovalo je 90 članova Srpske Desnice iz Titela, a za predsednika odbora jednoglasno je izabran Slobodan Čavić.

Pozdravljajući svoje sugrađane, Čavić je rekao da ih čeka radno leto, s obzirom da je u pripremi lokalni plan za razvoj i poboljšanje uslova života Titelčana.

„Naš odbor će temeljno analizirati sve probleme sa kojim se svakodnevno susrećemo, a onda ćemo svi zajedno pokušati da pronađemo što adekvatnije rešenje, u skladu sa programom Srpske Desnice. Ne želim da svojim komšijama obećavam nemoguće, ali obećavam da ćemo zajedno raditi na unapređenju naših života, i da nam je trenutno cilj da participiramo u vlasti, nakon prvih narednih izbora. A podršku možemo da dobijemo samo ukoliko budemo vredno radili.“, rekao je novoizabrani predsednik odbora.

Potom se obratio i Siniša Ilić, koordninator za Vojvodinu, koji je prisutne upoznao sa dosadašnjim radom Srpske Desnice, izvestivši ih o formiranim odborima. Ilić je posebno istakao važnost formiranja odbora i delovanja na lokalu.

Na samom kraju Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice se zahvalio Titelčanima na podršci.

„Politička ideja Srpske Desnice je bazirana na tradicionalizmu, očuvanju srpskog identuteta, sabornosti naroda, ali i na razvoju preduzetništva, pomoći poljoprivrednicima, ali prevashodno želimo da sačuvamo srpsku porodicu, da se poboljšaju uslovi za trudnice i porodilje, kao i za mnogodetne porodice.“

“Veliki broj okupljenih, danas, na formiranju odbora potvrđuje nedvosmisleno da je Srpska Desnica snaga koja će na sledećim izborima samostalno preći cenzus. Uveren sam da je naša ideja prepoznata kod svih srpskih nacionalista i rodoljuba, i da ćemo uvesti patriotizam u institucije, što nam i jeste cilj.“, rekao je predsednik Srpske Desnice.

Lazanski komentarisao susret Trampa i Kima! Više o tome OVDE.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA