Najnovije

Nije ni malo slučajno što se zahtevi Žena u crnom, Jukoma, Helsinškog odbora, Inicijative mladih i FZHP podudaraju sa najavama Hana

Nema te inicijative uperene protiv interesa Srbije, Republike Srpske i srpskog naroda u celini kojoj se neće pridružiti nevladine organizacije Inicijativa mladih za ljudska prava, Žene u crnom, Helsinški odbor za ljudska prava, JUKOM, Fond za humanitarno pravo, Centar za kulturnu dekontaminaciju i slične organizacije koje svoje aktivnosti i bogate finansije zasnivaju na ideji širenja autošovinizma, a suštinski antisrpstva.

Miloš Jovanović (Foto: Jutub=

Piše: Miloš Jovanović, Predsednik DSS

Tako je i danas, kada ove organizacije od države Srbije zahtevaju da prizna nepostojeći genocid u Srebrenici, da se osporavanje kvalifikacije genocida u Srebrenici kvalifikuje kao krivično delo i da se u Srbiji 11. jul proglasi Danom sećanja na takozvani genocid u Srebrenici.
 
Nije ni malo slučajno što se ovi zahtevi vremenski podudaraju sa najavama postavljanja novog, neprihvatljivog uslova Srbiji za ulazak u EU i izjavom evropskog komesara za proširenje Johanesa Hana da "nema mesta u EU za one koji negiraju genocid i sve druge presude međunarodnih sudova“.
 
Mnogo toga može da se zameri srpskoj vlasti, ali svakako ne i činjenica da, osuđujući zločine počinjene u Srebrenici, ne pristaje da ruši moralne temelje Republike Srpske prihvatanjem haške „istine“ o takozvanom genocidu.

Kako je Mustafa Golubić od Tankosićevog četnika posta Staljinov agent saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA

Urbancube