Najnovije

USTAŠE POLUDELE OD MRŽNJE PREMA SRBIMA: Ispisali mu na kolima "Ubi Srbina", a nije Srbin!

Muškarac koji je koristio automobil beogradskih tablica, na kojem je prošle nedelje u Splitu ispisano "Ubi Srbina", uopšte nije Srbin, prenosi portal dnevnik.hr

Split (Foto: pixabay. com)

U pitanju je mladi Holanđanin, poreklom iz BiH, koji je sa prijateljima iznajmio automobil u Beogradu.

- Hteo sam trojici prijatelja iz Holandije da pokažem prekrasne gradove na Balkanu i gde je moj otac živeo i radio. U Beogradu smo iznajmili automobil, a planirali smo da posetimo Sarajevo, Mostar, Split, Zagreb i da se vratimo u Beograd - ispričao je mladić za Dnevnik.hr.

On je naveo da je automobil bio parkiran na javnom parkiralištu ispred apartmana u kojem je sa prijateljima bio smešten.

- U subotu, 6. jula videli smo da je automobil išaran nečim crvenim, da je levi retrovizor slomljen i da je zadnja registarska tablica nestala. To smo prijavili policiji. Očistili smo automobil i već sledećeg dana napustili Split - rekao je mladić.

Kada su stigli u Beograd, mladiće je čekalo iznenađenje.

- Rekli su nam da smo na vestima. Pokazali su nam fotografije s tekstom ''ubi Srbina'' na haubi. Moji prijatelji i ja bili smo šokirani. Hteo sam da im pokažem kako je Split lep, a ne da treba da se bojite ako vozite iznajmljeni automobil iz Srbije. Osim toga, nemamo nikakve veze sa Srbijom - ispričao je mladić.

On je rekao da mu je žao što se incident dogodio, pogotovo što su mladići izgubili mnogo vremena sa policijom, ali je dodao da je, na sreću, automobil bio osiguran.

Milo promenio strategiju, ovako radi protiv Srbije!Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA