Najnovije

BRUKA I SRAMOTA NAVIJAČA PARTIZANA: Žestoko vređali Nikolu Mirotića (VIDEO)

Nikola Mirotić, crnogorsko-španski košarkaš koji je letos doveo do mnogo polemike svojim odlaskom iz Partizana i prelaskom u Olimpiju Armani, suočio se sa navijačima crno-belih na utakmici protiv Milana.

Iako je Mirotić propustio utakmicu zbog povrede, navijači su ga dočekali uvredama dok je izlazio na zagrevanje. NJegov odlazak iz Partizana i izbor da pređe u italijanski tim izazvao je burne reakcije među navijačima, koji su se putem društvenih mreža oglasili protiv poteza španskog košarkaša.

Ovo će biti prvi put da se Mirotić suoči sa navijačima Partizana uživo, nakon što je prošlog leta postao predmet rasprava i kontroverzi zbog svog odlaska iz kluba. Navijači su svoj bes iskazali i na utakmici protiv Milana, pokazujući da nisu zaboravili Mirotićev potez.

Ceo slučaj oko dolaska i odlaska Nikole Mirotića iz Partizana bio je jedna od najvećih tema tokom leta, a sada će se ta priča dodatno začiniti susretom sa navijačima na terenu. Da li će ovaj susret doneti novu tenziju ili će biti prilika za pomirenje, ostaje da se vidi.

U ZVEZDU DOVEDEN KAO OGROMNO POJAČANJE: Završio u drugoj ligi, preti mu ispadanje u treću

Izvor: Pravda.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA