Najnovije

NAJSLAĐE ZA NAJMLAĐE! Neodoljiva filmska priča namenjena mališanima u bioskopima od 25. jula! (VIDEO)

Animirana avantura "Hrabri mališan 2" na naše repertoare stiže u četvrtak 25. jula!

Insert iz filma (Foto: Taramaunt)

Malena i neustrašiva bubamara doleteće u naše bioskope i useliće se u naša srca, pa će tako ovo postati jedna od omiljenih priča, koju će cela porodica sa radošću gledati!

U odeljenju za pakovanje, u maloj fabrici kestenja koja je locirana u malom selu na jugu Francuske, gde se zima uskoro približava, Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. NJegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom.

Kada tamo stigne, naš heroj mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spase dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spase sa druge strane sveta.

"Hrabri mališan 2" prikazivaće se na repertoaru bioskopa: Sinepleks Ušće Šoping Centar, Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks BIG Beograd, Takvud, Roda, Kombank Dvorana, Sine Grand Kapitol Park Rakovica, Fontana, Arena (Novi Sad), Sinepleks Promenada (Novi Sad), SineStar (Novi Sad), SineStar (Pančevo), SineStar (Zrenjanin), Sinepleks Niš, Sinepleks Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), A. Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Novi Pazar, Centar za kulturu Lazarevac, Centar za kulturu Trstenik, Sinepleks MNE Delta Siti Podgorica, Kadmus Sinepleks (Budva), Sinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat.

Najveći strahovi oživljavaju na filmskom platnu od 25. jula kada stiže horor "Dečja igra"! Pročitajte OVDE sve detalje.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA