Najnovije

DA LI ČITATE "POLITIKIN ZABAVNIK" PRE NEGO ŠTO GA DATE DECI: Ove slike su zaprepastile roditelje, gore društvene mreže (FOTO)

Politikin Zabavnik se reklamira kao novina za uzraste od 7 do 77 godina, ali možda bi tu skalu trebalo podići na 18 godina imajući u vidu najnovije trendove u tom dečijem magazinu.

Poslednji broj “Politikinog Zabavnika” šokirao je roditelja koji su detaljnije pogledali sadržaj. Naime u stripu koji je sastavni deo ovog magazina nalaze se i scene koje nisu primerene deci kao npr. prostitutka koja zadiže suknju i pokazuje golo telo kako bi namamila mušterije, ali i brojne krvoločne scene poput otkidanja glave.

Jedna zabrinuta majka kontaktirala je našu redakciju kako bi nam skrenula pažnju na ovakav šokantan sadržaj u magazinu za decu.

- “Politikin Zabavnik” kupujem deci ali nemam naviku da ga čitam, međutim videla sam da se deca smeju i nešto domunđavaju dok čitaju novinu pa sam obratila pažnju i onda ugledala sliku obnažene žene, a zatim i scene ubistava i slično. Ko zna čega je sve bilo u predhodnim brojevima. Užasnuta sam, moja deca više neće čitati “Politikin Zabavnik” – kaže ova zabrinuta majka za Pravdu.

Inače, slike prizora iz “Politikinog Zabavnika” već kruže društvenim mrežama,a roditelji se u komentarima zgražavaju i osuđuju ovakav postupak redakcije lista za decu.

Mitropolit sa Kipra otkrio kako nastaju homoseksualci, više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA