Najnovije

FINAC ŠOKIRAN MARAKANOM: Nešto do sada neviđeno! Evo šta ga je posebno oduševilo (VIDEO)

Nikolai Alho, desni bek Helsinkija, govorio je za finske medije o utakmici između srpskog i finskog prvaka, koju je Crvena zvezda pobedila sa 2:0. Finac je apostrofirao trenutak kada je prolazio sa saigračima kroz tunel stadiona "Rajko Mitić" ispod severne tribine kao nezaboravno i "kul" iskustvo.

Zvezda-Helsinki (Foto: Jutjub)

– Bilo je neverovatno iskustvo. Zaista “kul”, nešto što do sada nisam doživeo. Tunel je baš dugačak, sve se treslo i bilo je nestvarno glasno. Ali sve to je samo deo tog sjajnog iskustva – rekao je Alho.

Zvezda je pobedila sa 2:0, a ključnim se može ispostaviti gol Milana Pavkova u 90. minutu. Tom pogotku je prethodila velika greška Henrija Toivomakija.

– Boli, kada primite gol na taj način, pogotovo u 90. minutu. Takve greške se dešavaju, ali njih ne smete da pravite protiv ovako jakih protivnika. Nikoga ne smemo kriviti za to. Neke utakmice gubite, druge pobeđujete. Na nama je da naučimo na ovim greškama, da podignemo glavu i da gledamo ispred sebe. Siguran sam da ćemo da pobedimo u Helsinkiju sledeće srede.

Podsetimo, pobednik dvomeča Crvena zvezda - Helsinki igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv pobednika duela TNS-a i Kopenhagena, a danski šampion je slavio u Velsu takođe sa 2:0.

Emotivno pismo Siniše Mihajlovića pročitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA