Najnovije

SVE ZBOG HRVATA: Sada je definitivno jasno da li Pavkov napušta Zvezdu i odlazi u Kinu (FOTO)

Milan Pavkov i definitivno neće pojačati Đangsu Suning pošto je klub iz Kine našao drugo rešenje na poziciji napadača, odnosno popunio je "kvotu stranaca" na koje može da računa na utakmici tamošnjeg prvenstva, čak i premašio...

Pavkov (Foto: Jutjub)

Đangsu je potpisao hrvatskog špica Ivana Santinija iz Anderlehta čime su definitivno "zatvorili" tim za narednu sezonu, pošto je prethodno stigao i brazilski štoper Miranda.

 

Kineski klub više ne traži pojačanja na poziciji napadača tako da više ne postoje šanse da se pregovori Zvezde, Pavkova i Đangsua nastave u budućnosti, iako je u jednom trenutku delovalo da će fudbaler iz Begeča i definitivno obući njihov dres.

Čak se i trener Vladan Milojević oprostio od njega, međutim Pavkov se nije dogovorio sa Đangsuom pošto ga je po odlasku u Kinu sačekao drugačiji ugovor.

Iako se očekivalo da će i posle toga sesti za sto i ponovo sve utanačiti - do toga nije došlo.

Milan Pavkov je ostao u Crvenoj zvezdi i postigao važan gol protiv Helsinkija (2:0), potom i protiv Radničkog (2:0), a ukoliko bude odlazio iz LJutice Bogdana - to definitivno neće biti u Đangsu, klub koji je najviše i "zagrizao" za njega.

Prethodno se spominjalo da će Đangsu dovesti i Gareta Bejla, međutim britanski mediji saopštili su da je i taj posao propao- pošto se Real Madrid povukao iz pregovora.

Kako se Đoković spremao da napravi čudo u finalu Vimbldona i pobedi Federera pročitajte OVDE.

Izvor: Mondo

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA