Najnovije

DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE: Svi pravi Zvezdaši će biti na ovom skupu!

Navijači Crvene zvezde pozivaju sve zainteresovane da dođu u subotu u 12 časova ispred Sportskog društva Crvena zvezda.

Delije na Marakani (Foto: Jutjub)

Koliko je članstvo u Crvenoj zvezdi bitno navijačima pokazuju i mnoge povoljnosti koje imaju oni koji se odluče na ovakav korak, svakako je nešto što se isplati i na šta vas i savetuju iz redova kluba.

Navijači Crvene zvezde sada imaju poziv za sve one kojima je ovaj klub u srcu, cilj je obnavljanje članske karte za sezonu 2019/20.

"Zvezdaši, Delije...da ne dužimo mnogo! Pozivamo sve one kojima je naš klub stvarno u srcu, da dođu u subotu ispred zgrade Sportskog društva u 12 časova, gde ćemo se skupiti, nadamo se u velikom broju, i odakle ćemo zajedno otići da obnovimo članstvo i izvadimo sezonske karte za sledeću sezonu. Ovo je lična karta svakoga ko sebe smatra delom porodice koja je uz klub non stop, i zato pozivamo sve Zvezdaše, Delije grupe, gradove, krajeve, mlađe, starije... koji prepoznaju značaj ove akcije, da se pojave u subotu u 12, i da brojnošću pokažemo i damo primer ostalima, šta treba da slede! Da zakotrljamo zvezdašku priču kako naš klub i zaslužuje poslednjih godina!

Vreme je da Zvezdaši konačno daju povratni signal klubu koji je u poslednje vreme mnogo ispred tribina našeg stadiona, a i da nije, ovo je stvar koja treba da postane najnormalnija za svakoga ko sebe smatra navijačem! Počnimo polako da gradimo kulturu odlaska na stadion zajedno! Vremena ima dovoljno da svi nameste svoje obaveze tako da mogu da se pojave na ovom veoma bitnom Zvezdaškom skupu! Subota 12 časova - svi na stadion!", stoji u pozivu Zvezdaša.

Pogledajte OVDE koji su to 10 timova najskuplji u kvalifikacijama za Ligu šampiona i na kojem je mestu Crvena zvezda.

Izvor: sportske.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA