Najnovije

LUNA ODLEPILA: Hoćeš da me je*eš pred svima? Tretiraš me kao kera! (VIDEO)

NJih dvoje se ne smiruju...

Luna je sve nervoznija kako se bliži kraj Zadruge 2 (Foto: Jutjub)

Zadrugar Marko Miljković sinoć je bio veoma raspoložen zbog žurke koju je za sve njih priredio Veliki šef, a pomalo pripit bio je veseo dok je igrao sa svojim cimerima. On nije zapostavio ni svoju devojku Lunu Đogani, ali je prema njoj ponovo postupio onako kako ona nije očekivala.

On je u jednom trenutku Lunu uhvatio za vrat pokušavajući da pristupi agresivno, iako joj je u raspravi naglasio da mu to nije bila namera. Međutim, ona je ishitreno odreagovala i odmah napustila žurku gde se uputila ka doku.

"Nemoj da me nabijaš na ku*ac! Smeta mi to! Hoćeš da me je*eš ovde pred svima?! Ti kao da hoćeš namerno da se svađaš, napio si se pa te boli ku*ac! Rekao si da ti kažem šta mi smeta, a ti sad govoriš da se foliram", rekla je Luna.

"Imali smo se*s u vc-u, šta je to bitno! Ja to nisam ni pomislio da uradim! Kao da sam znam šta uradio", rekao je Marko.

"Izvini, mislila sam da to hoćeš da uradiš, nisam htela da te uvredim", pravdala se Luna.

Marko je odmah otišao za njom, jer nije mogao da shvati zbog čega se naljutila, a onda su ušli u sukob koji je on odmah prekinuo, jer se okrenuo i vratio na žurku.

"Tretiraš me kao kera! Hvataš me za vrat! Ružno je! Ako ti kažem da to ne radiš, onda nemoj! Napio si se i boli te ku*ac", rekla je Đoganijeva.

"Je*o me pas kad sam ti dao alkohol da popiješ! Ti kad popiješ, ni za go ku*ac nisi! Užas! Šta je sa tobom? Da li si ti normalna", pitao je Marko koji se odmah okrenuo i vratio na žurku.

Pročitajte OVDE kako je Stanija šokirala sve u Zadruzi.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA