Najnovije

MEDOJEVIĆ OŠTRO PO MILU: Satanista Đukanović je neprijatelj hrišćanstva u Crnoj Gori!

Osvrćući se na tekst objavljen u crnogorskim Vijestima: „Milo miri Miraša i Rista“, lider PzP-a i jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević, istakao je da se Željko Ivanović, autor pomenutog teksta, slaže sa Milom Đukanovićem oko eliminacije hrišćanstva iz Crne Gore.

Nebojša Medojević (Foto: Jutjub)

“Pobede, a ne podele. Još da Milo poput Alekse snimi neki spot gde će da ispadne Isus drvodelja. A ne Tito mašinbravar, čiji je monument major Ivan i jutros obišao. Milo koji miri Miraša i Rista. Fakat, ne zvuči loše. Jer bez toga nema demokratije i evropskih standarda. A kamoli Crne Gore i ambasadora Đage. Kaže Šef. Bravo mu ga”, deo je teksta “Milo miri Miraša i Rista”, na koji je Medojević i reagovao.

“Kabalista Željko Ivanović kada priča o hrišćanstvu i pravoslavlju on se 100 odsto slaže sa satanistom Đukanovićem o eliminaciji hrišćanstva iz Crne Gore. Samo treba da bude elementarno pošten i da to prizna”, napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu i dodao:

“Uostalom suvlasnik „Vijesti“ je kabalista Soroš. Kabala je antihrišćanska, satanistička sekta, a članovi te sekte su Soroš i Rotšild!“, zaključio je Medojević.

Pročitajte OVDE ko je ubica Olivera Ivanovića.

Izvor: In4s

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA