Najnovije

OD PAVKOVA DO DELIJA: Evo šta finska štampa piše o današnjem meču Crvene zvezde i Helsinkija

Helsinki i Crvena zvezda večeras od 18 časova po srpskom vremenu igraju revanš meč drugog kola Lige šampiona.

Fudbaleri Zvezde na prošloj utakmici sa Helsinkijem (Foto: Jutjub)

Crveno-beli su došli u Finsku sa prednošću od 2:0. Strelci za Zvezdu u prvom meču su bili Boaći i Pavkov i velike su šanse da naš šampion prođe dalje i izađe na megdan Kopenhagenu koji na svom terenu brani pobedu od 2:0 ostvarenu u Velsu protiv TNS-a.

Veliku pažnju finske novine su posvetili golmanu Maksimu Rudakovu i njegovoj životnoj priči. Roditelji su mu se razveli kada je bio mali i on je sve to teško preživljavao. Ubrzo mu majka umire i one je da bi uspeo da sve to preboli počeo da trenira fudbal. Govori kako bi da postao golman da ne zna kakav bi mu život bio uopšte.

Pored životne priče golmana manji deo zauzima i najava utakmice sa naslovom može li čudo da se ponovi, a na slici Milan Pavkov kako slavi na prvom meču.

U drugim novinama udarna igla napada Helsinkija (pre meča sa Zvezdom je brljirao za tri poluvreman na terenu dao tri gola) Riku Riski poziva na oprez. Kaže da utakmica može da se izgubi u prvih 20 minuta i da je protiv tima kao što je Zvezda mora da se igra pametno. 

Donji deo strane je posvećen Zvezdinim navijačima. Očekuje ih se oko 300 i pominje se da su poznati po svojoj privrženosti klubu i o tome da atmosfera koju prave u Beogradu je fenomenalna.

Poznato kada bi Ognjen Kuzmić mogao ponovo da igra košarku! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA