Najnovije

KANCELARIJA ZA KOSOVO I METOHIJU: Abelard Tahiri je ministar laži i nepravde koji krije ubice Olivera Ivanovića!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je Abelard Tahiri ministar laži i nepravde, koji štiti ratne zločince i krije ubice Olivera Ivanovića, a veoma je blizak sa ljudima ka kojima istraga vodi.

Abelard Tahiri (Foto: jutjub)

"Zato u panici krivca koji pokušava da opere ruke napada srpskog predsednika zbog toga što je obelodanio istinu, iako ne može da opovrgne da pravosudni organi u Prištini nisu sarađivali sa srpskom istragom, da su zabranili učešće naše policije u istrazi, falsifikovali snimke i čaure, kao i da nisu dozvolili pristup mestu zločina i informacijama o kretanju osumnjičenih", navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM dostavljenom medijima.

Iz Kancelarije poručuju da onaj ko štiti Fljorima Ejupija je njegov saradnik, i saizvršilac njega i njegovih nalogodavaca.

Nakon jučerašnje izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da misli da srpski istražni organi imaju ime ubice Olivera Ivanovića, oglasio se kosovski ministar pravde u privremenim prištinskim institucijama, Abelard Tahiri, tvrdnjom da Beograd štiti osumnjičene za to ubistvo.

Tahiri je rekao i da je Beograd sarađivao sa Prištinom na tom slučaju sve dok, kako kaže, "nisu otkrivena imena osumnjičenih", a da je potom ta saradnja prestala.

Da li će se obnoviti služenje vojnog roka u Srbiji, saznajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA