Najnovije

Je li ovo misterija koja bi čak mogla nadmašiti atentat na Kenedija?

Dok je nagla smrt DŽefrija Epstajna pokrenula lavinu teorija zavere, mnogi se s razlogom pitaju: šta je tačno on znao i kako bi takav zatvorenik, koji bi trebao da bude pod prismotrom zatvorenika zbog pokušaja samoubistva, mogao da završi mrtav?

Epstajn i Tramp (Foto: Jutjub)

Epstajna su pronašli bez svesti oko 6:30 ujutro u njegovoj ćeliji u NJujorku i odveli su ga u bolnicu gde je proglašen mrtvim. Bio je pod prismotrom čuvara nakon navodnog pokušaja da oduzme život, 23. jula, ali je nedelju dana kasnije prebačen u svoju ćeliju.

Stoga rukovodstvo Metropolitan, kazneno-popravnog centra,  i propusti američkog zatvorskog sastava moraju snositi krivicu za njegovusmrt, smatra Hulio Rivera, urednik redakcije Reakšneri Tajms.

“Skinuli su ga je s prismotre zatvorskih čuvara zbog pokušaja samoubistva. To je u potpunosti neprihvatljivo, zbog groteskne prirode, optužbi i količini navodnih žrtava “, rekla je Rivera za RT, priznajući kako u zatvorima nema ni sredstava ni radne snage kako bi osumnjičene držali pod stalnom stražom, bez obzira na to koliko su njihovi slučajevi označeni kao visoko profilni.

“U SAD-u, barem u saveznom pritvoru, gde je ta osoba bila, ako pratite nekoga za koga smatrate da bi mogao počiniti samoubistvo – stalno imate video, audio nadzor i pored toga, jedan ili više ljudi stoje izvan vaše ćelije”, tvrdi politički analitičar Čarls Ortel.

S obzirom na to da je Epstajn sada mrtav, što je tačno mogao reći sudu i koliko je njegovih moćnih prijatelja u subotu odahnulo, pitanje je koje sada ne smeta samo teoretičarima zavere. Gradonačelnik NJujorka Bil de Blasio nazvao je Epstajnovu smrt “previše prikladnom” i pitao se koliko je “drugih milionera i milijardera bilo deo ilegalnih aktivnosti u kojima je bio uključen?”

Američke vlasti zavetovale su se da će nastaviti istragu o Epstajnu i njegovim učesnicima. No slučaj Epstajna sada se okrenuo mnogo više od unutrašnje američke problematike, a ceo svet “zaslužuje znati šta se tamo dogodilo”, veruje Ortel, primećujući ipak kako se nikad neće znati puna istina.

Ovo je misterija koja će nadmašiti ubistvo Kenedija.

Pročitajte OVDE koju je to tajnu pedofil odneo u grob.

Izvor: logicno. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA