Najnovije

MILOV IDEOLOG MONSTRUOZNO PRETI: SPC u Crnoj Gori je došao kraj! Ni Srbija više ne može da pomogne!

Politički analitičar Ranko Đonović, koji je blizak režimu Mila Đukanovića, izjavio je da je došao kraj Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori.

Politički analitičar Ranko Đonović (Foto: Jutjub)

Đonović, koji je nedavno pretio “krvavim raspletima” u kojima bi “Srbi platili visoku cenu”, kazao je da SPC “ne bi oklevala da se dohvati oružja”.

On je optužio SPC da nastupa kao “politička i ekonomska organizacija”, a potom je dodao i da njeno delovanje u Crnoj Gori “nema dodirnih tačaka ni sa verom, niti sa Bogom”.

“Toj politici se, ipak, bliži kraj. Jedan od razloga zašto gubi moć u Crnoj Gori leži u tome što joj Srbija više ne može pomoći u meri u kojoj je to činila do pre nekoliko godina”, rekao je Đonović.

On je ukazao da država mora da se čuva od Crkve i poručio da sve “institucije moraju biti na oprezu” da se odbrane od nje i vernika.

“Ali, uprkos tome, državne institucije moraju biti na oprezu kako bi sprečili svaki pokušaj narušavanja javnog reda i mira. Jer, SPC i oni koje okuplja ne bi se libili ničega, pa ni nekog oružanog incident”, zaključio je režimski ideolog.

Pročitajte OVDE kako su Šiptari udarili na ruski kapital u Crnoj Gori.

Izvor: Dnevne novine/In4s

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA