Najnovije

DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG TRGA REPUBLIKE: Vesić Šabiću "Nemaš na šta da se spotakneš kad se napiješ?" (FOTO)

Društvene mreže su usijane od komentara na račun novog izgleda Trga Republike. Posle posta na zvaničnoj fejsbuk stranici zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, u javnu raspravu se uključio i bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić.

Goran Vesić (Foto: Jutjub)

Naime, Šabić je postavio nekoliko trgova različitih prestonica i naglasio da se o ukusima ne treba raspravljati sve dok se oni ne tiču novca građana.

Međutim, Vesić mu je odmah odgovorio, zapravo odbrusio…

- Ha-ha! Evo javio se da priča o parama ovaj što je u dva mandata od države primao skoro pet hiljada evra bruto mesečnu platu! Pa za Šabića je rekonstruisani Trg Republike idealan. Sve je ravno i nema na šta da se spotakne kada se napije. Kao što se nedavno spotakao mrtav pijan u Maršala Birjuzova pa se svađao sa kamenjem, a potom izmislio da ga je neko gurnuo. A da centralni trgovi u velikim evropskim gradovima izgledaju baš ovako može da vidi iz slika u prilogu. Ali šta će Šabić nego da lupeta. Sećate se kako se nalupetao oko spomenika kralju Petru u Novom Sadu? Nažalost, i kada je putovao nije obilazio trgove već obično zaglavi u nekom pabu pa nije imao šta ni da vidi.

Pročitajte OVDE kako je Vlado Georgiev zapalio društvene mreže.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA