Najnovije

OVU ZEMLJU STE S*EBALI SA VUČIĆEM PREKO IZVRŠENJA: Velja Ilić grubo, ali s pravom, napao izvršitelje koji su mu blokirali račun (VIDEO)

Velimir Ilić je ušao u kancelariju javne izvršiteljke u Čačku psujući i galameći. Sve prisutne počastio je "rafalom" uvreda i psovki.

Velja Ilić (Foto: Jutjub)

Iz stranke Nova Srbija u saopštenju za javnost tvrde kako je Ilić mirno napustio kancelariju nakon što je "izbačen", te kako je po prijavi javnog izvršitelja policiji o njegovom neprimerenom ponašanju ista zakucala na njegova vrata. 

- 6.000 evra ja nekom Čanku plaćam. Mamu vam bre j**** lopovsku. 100.000 ljudi će da dođe ovde da vam j*** majku. Krijete se kao pacovi i šaljete sa sudom izvršenje. Kako vas nije sramota? Ja ću pozvati ovaj narod. Ovu zemlju ste sj***  sa Vučićem preko izvršenja. Nemoj slučajno da mi pošaljete još jednom izvršenje, da mi blokirate - drao se Ilić u kancelariji javnog izvršitelja, a kako se jasno čuje u videu. 

Celu scenu pogledajte ovde: 

Ovim povodom Nova Srbija izdala je saopštenje, navodeći kako su "ta stranka i njen predsednik Velimir Ilić izloženi stalnim pritiscima vlasti preko javnih izvršitelja i da je Iliću došla policija na vrata jer ga je javni izvršitelj, kako je ta stranka navela, prijavio da se neprimereno ponašao u njegovoj kancelariji. NS je navela da je prethodno predsednik te stanke otišao kod javnog izvršitelja u Čačku da se raspita za kakav dug mu je stiglo rešenje o izvršenju, a da ga je službenica kod javnog izvršitelja "izbacila iz kancelarije" i da je Ilić, kako tvrdi ta stranka, mirno izašao iz kancelarije.

- Kada je ušao u kancelariju izvršitelja, izvršitelj je izašao, a devojka koja je radila kao njegova službenica je predsedniku Nove Srbije rekla da ga ne poznaje, da ne može da mu da nikakve podatke i da mora da napusti kancelariju", navela je ta stranka i dodala da je Ilić "mirno izašao iz kancelarije". NS je kazala da je dva sata nakon konferencije za novinare Ilića povodom tog slučaja, na vrata njegove kuće došla policijska patrola i, kako je navedeno, došla po prijavi izvršitelja zbog "njegovog navodnog neprimerenog ponašanja u prostorijama izvršitelja" - rekli su iz stranke Nova Srbija.

Dodaje se da policija umesto da štiti građane od "najveće organizovane kriminalne grupe, koja je u Srbiji legalizovana – javnih izvršitelja", ona dolazi na vrata građanima da ih, kako je NS ocenio, zaplaši i pomaže kriminal koji sprovode izvršitelji nad građanima.

- Oni se ponašaju gore od turskih haračlija, otcepe koliko smatraju sami da treba da bude dug, koji je često po nekoliko puta veći od osnovnog sa njihovim nagradama, a građani Srbije žive u stalnom strahu kada će im zakucati na vrata", navodi se u saopštenju. Ta stranka je kazala da će, ukoliko bude deo buduće vlasti, ukinuti javne izvršitelje i da vratiti postupak u nadležnost sudova - rekli su za medije iz ove stranke. 

Rusija pravi bazu u Republici Srpskoj. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA