Najnovije

CRNOGORSKE LAŽOVČINE! MILO ISCENIRAO "DRŽAVNI UDAR": Režim planirao da ubije lidera Demokratskog fronta?

Insajder Dejan Lakić otkrio je da je režim iscenirao "državni udar" 16. oktobra 2016. godine i da je te večeri trebao da bude likvidiran najmanje jedan od lidera Demokratskog fronta.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Da se sprema ubistvo lidera DF-a, Lakić tvrdi da mu je rekao Mirko Banović, tadašnji zamenik šefa SAJ-a, a sada visoki policijski funkcioner.

Lakić je na svom Fejsbuk profilu objavio i da mu je Banović, koji je jedno vreme bio telohranitelj Veska Barovića, pre nekoliko dana pretio.

- Marinko Banović je uhapšen pre dve godine jer je posedovao snajpere i onda se nagodio sa tužilaštvom za kaznu. On je brat Mirka Banovića, bivšeg zamenika šefa SAJ-a, koji sada radi za ekipu iz Granda, a koji je tukao ljude na mitingu opozicije. Takođe, on me je pokušao prevariti za građevinu, kredit, stan i vikendicu koji su oteti u aferi Klap i Vardar. Mirko Banović mi je naredio 10. oktobra 2016. godine da maknem sve fajlove DF-a, je ide veliko krvoproliće i da će stradati mnogo ljudi. Rekao mi je da 16. oktobra izađem na glasanje, a da uveče ne izlazim i da će jedan lider DF-a biti ubijen, tvrdi Lakić.

Mirko Banović mu je, kako kaže, saopštio pred Bojanom Petričevićem, da je Mija Martinovića trebao da polomi još više, što će ubuduće da uradi.

- Da vidimo hoće li reagovati ministra Mevludin Nuhodžić i uhapsiti braću Banović koji prete, biju, u klanu su i peru pare - rekao je Lakić.

Marinko Banović je pre dve godine sklopio sporazum sa tužilaštvom da robija osam meseci zbog ilegalnog držanja oružja.

Banović je ranije priznao da je svojim džipom prevozio snajperske puške, koje pripadaju njegovom prijatelju.

Banović, brat tadašnjeg v.d. komandanta SAJ-a Mirka Banovića, uhapšen je 22. avgusta 2017. nakon što je policija u njegovom "land roveru" pronašla dve snajperske puške sa optičkim nišanima i prigušivačima i municiju.

Dodik hoće fizički da spreči proslavu! Više o tome OVDE.

Izvor: borba.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA