Najnovije

"JEDINO GA METAK MOŽE SKINUTI..." Tužilaštvo istražuje pretnje smrću Dodiku!

Tužilaštvo BiH istražuje pretnje smrću Miloradu Dodiku, izrečene u komentarima na portalu BN televizije, saopšteno je iz te pravosudne institucije.

Milorad Dodik (Foto: Jutjub)

"Tužilaštvo BiH primilo je obaveštenje od Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) BiH u vezi s pretećim sadržajem Dodiku izrečenim u komentarima BN televizije. Predmet je u radu, više informacija ili detalja ne možemo davati", rekla je viša stučna saradnica za odnose sa javnošću Tužilaštva Adisa Karačić.

Iz Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) BiH 19. avgusta je agenciji Srna rečeno da su preduzeli potrebne mere na utvrđivanju svih relevantnih činjenica u vezi s pretnjama smrću srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku izrečenim u komentarima na portalu BN televizije i o preduzetim merama obavestila Tužilaštvo BiH.

Iz Sipe podsećaju da su 30. jula primili informaciju MUP-a Republike Srpske o članku objavljenom na portalu BN televizije i komentaru sa pretećim sadržajem upućenim Dodiku od NN lica pod pseudonimom “Romanija”.

U tom komentaru se kaže:

"Vukane, kapu ti skidam. Da ti Bog podari zdravlje i dug život. Malo je tako poštenih ljudi. A Dodika jedino metak može skinuti sa čela Republike Srpske i napaćenog naroda. Molim Boga da se neko nađe i da ga upuca da čitav narod oslobodi okova i lanaca. Nema druge, izgleda."

Pročitajte OVDE  sve o opštoj tuči pod Ostrogom.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA