Najnovije

KREJG SE VRAĆA KAO BOND 007: Novi film o najpoznatijem tajnom agentu dobio je naslov "No time to die" (VIDEO)

Producenti filma o DŽejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, zvanično su saopštili da je naslov 25. filma o DŽejmsu Bondu "No time to die". Od Alberta R. Brokolija iz EON Productions kompanije i studija Metro Goldwyn Mayer i Universal Pictures Intenational, a u režiji Kerija DŽodžija Fukunage, dolazi nam film u koje Danijel Krejg po peti put tumači lik koga je stvorio Jan Fleming, agenta 007.

Danijel Krejg u novom filmu (Foto: Jutjub)

Pisan od strane Nila Pervisa i Roberta Vejda, Kerija DŽordžija Fukunage, Skota Z. Bernsa i Fibi Voler-Bridž, film je trenutno u fazi produkcije. U naše bioskope stiže 2. aprila 2020. godine.

U filmu takođe glume i Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris, Bili Magnusen, Ana de Armas, Rori Kinir, David Denčik, Dali Bensalah, kao i DŽefri Rajt i Rejf Fajns.

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. NJegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Filmovi Kazino Rojal, Zrno utehe, Skajfol i Spektra, zaradili su preko 3.1 milijardi dolara širom sveta. Skyfall (1.1 milijardu dolara) i Spektra (880 miliona dolara) su filmovi sa najboljom zaradom u okviru ove franšize.

Pročitajte OVDE  kakva vas to poslastica čeka ako ste ljubitelj horora.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA