Najnovije

PLJUŠTE UVREDE NA SVE STRANE: Velja i Šešelj reže jedan na drugog! Samo što se nisu poubijali, a uletela je i ona...

Lider Nove Srbije Velimir Ilić osuo je paljbu po šefu radikala Vojislavu Šešelju, tvrdeći da sve radi za pare i da SRS treba hitno zabraniti. Šešelj mu je žestoko uzvratio tvrdeći da zapravo on ima tarifu i da je ona svima poznata...

Vojislav Šešelj (Foto: jutjub)

Ovde mora da se sprovede lustracija. Tim ljudima, koji nas godinama sistemski uništavaju, treba zabraniti da se bave politikom. Pojedine stranke, poput Šešeljeve, moraju da se zabrane. Vojislav Šešelj sve radi za pare. Tomislav Nikolić mi je nekom prilikom lepo rekao da Šešelj ima tarifu. Dok mu nije dao novac, Vučić mu je bio najgori. Čim su se dogovorili da svakog prvog stiže apanaža, Vučić je postao najbolji - kazao je Ilić u jednom intervjuu.

Predsednik SRS-a se na ove reči najpre nasmejao, a onda naveo da je teško s Ilićem diskutovati "jer nikada nije trezan".

- Velja ima svoju tarifu, pošto je to politikantska ku*va neopevana. Da bi se sa njim moglo raspravljati na bilo koju temu, treba sačekati da se otrezni, mada deluje kao i da je rođen pijan i da mu nema spasa - kazao je Šešelj na početku.

Ilićeva želja da zabranjuje stranke, kaže sagovornik, pokazuju da je pravi dosmanlija.

- Odmah mi je pred očima kako nosi one svežnjeve dolara u onoj svojoj futrovanoj jakni iz Budimpešte. I on takav nekom da kaže da je plaćenik? Ma je*o mu pas mater! - naveo je na kraju Šešelj.

Velja nije poštedeo ni Zavetnike, koje je takođe optužio da uzimaju novac od vladajuće garniture, rekavši i da su nekada pravili proteste, dok "sada ćute jer im je lepo", a članica Predsedništva tog pokreta Milica Đurđević Stamenkovski poručila mu je da je bolje da ćuti, budući da je on političar koji "nije bio samo sa onim ko ga nije hteo".

- Drago mi je da se gospodin Ilić seća naših velikih protesta povodom potpisivanja Briselskog sporazuma. Kako i ne bi, u to vreme je bio ministar u Vladi, ali se tada nije naročito interesovao za državna pitanja jer je bio suviše zauzet kraduckanjem. Zavetnici su ostali na liniji odbrane Srbije, koju je Ilić rušio 5. oktobra na bageru i s koferima punim novčanica strane valute. Kada je NATO zasipao narod bombama, Ilić je u Čačku napadao srpsku vojsku, koja je branila zemlju, dok se on skrivao po šumama i gorama kao u vreme kad je bio mladi skojevac - kazala je pa dodala:

- Nisu Zavetnici ti koji su delili resore i fotelje sa Čedom i Čankom, to su njegovi dojučerašnji saborci. Svakom je poklopcu bio dobra šerpa. S kim nije bio, taj ga nije hteo. Sada bi da odlučuje ko sme i može da se bavi politikom. Puste želje Ilić Velje. Na njegovu žalost, tu odluku donosi narod - zaključuje Milica Đurđević Stamenkovski.

Kakve su užasne posledice ostavile NATO bombe po celoj Evropi, saznajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA