Najnovije

PILOT PEDOFILA EPSTAJNA UKOPAO BRITANSKOG PRINCA: Endru je često je leteo sa maloletnom seks robinjom! Jezivi detalji iz usta svedoka!

Dejvid Rodžers, bivši pilot milijardera pedofila DŽefrija Epstajna, posvedočio je da je princ Endru, mlađi brat princa Čarlsa, leteo sa u to vreme maloletnom Virdžinom Roberts na najmanje četiri iste destinacije u periodu samo od aprila do jula 2001. godine.

DŽefri Epstajn (Foto: Jutjub)

Rodžers je dao iskaz o tome još 2016, kad je Virdžinija tužila Gislejn Maksvel, tadašnju Epstajnovu zvaničnu devojku i podvodačicu dece, koja je, kako se tvrdi, vrbovala i obučavala maloletne devojke da seksualno zadovolje milijardera i njegove uticajne prijatelje. NJegov iskaz je zvanični sudski dokument.

On je ispričao da je 11. aprila 2001. pilotirao Epstajnovim avionom od aerodroma "Teterboro" u NJu DŽerziju do karipskog ostrva Sent Tomas, u blizini Devičanskih ostrva, gde se nalazilo i Epstajnovo zloglasno privatno ostrvo. Jedan od putnika u avionu tada je bio princ Endru.

Prema spisku putnika u dnevniku leta koji je Rodžers lično vodio tog dana, u avionu su bili : "JE, GM, AP, BK, VR, DŽoan". Na pitanje suda da li su skraćenice JE - DŽefri Epstajn, GM - Gislejn Maksvel, AP - princ Endru, BK - Banu, VR - Virdžnija Roberts i DŽoana, pilot je odgovorio "da".

Portparol Bakingemske palate oštro je demantovao Rodžersove navode kao "kategorički neistinite". Takođe, u reakciji kraljevske porodice posebno se naglašava da se njegovi navodi ne poklapaju sa dokumetima kraljevske porodice o aktivnostima njenih članova.

"Princ se smešta na različita mesta istovremeno, a u nekim slučajevima i na različite kontinente. Izričito se negira da je princ Endru imao bilo kakav oblik seksualnog kontakta ili veze sa Virdžinijom Roberts. Svaka tvrdnja o suprotnom je lažna i bez osnova", navodi se. 

Princ Endru i DŽefri Epstajn, koji se navodno ubio 10. avgusta u svojoj zatvorskoj ćeliji gde je čekao zvaničnu optužnicu zbog pedofilije, između ostalog, upoznali su se devedesetih godina prošlog veka i do poslednjeg dana su bili bliski prijatelji. Iako Bakingemska palata stalno oštro demantuje da je princ Endru uopšte znao za Epstajnove pedofilske sklonosti, svakog dana isplivava sve više dokaza da ne samo da je znao za njih, nego je i sam seksualno zlouoptrebljavao devojčice koje je Epstajn držao kao seks roblje.

Pročitajte OVDE  postoji li način da se zauzda DŽonson.

Izvor: Kurir/Daily mail

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA