Najnovije

SAMO JEDAN ČOVEK JE IMAO HRABROSTI DA PUCA U LEGIJU: Ispalio metak u Ulemeka iz zabave, hteo da proveri da li je pancir dobar! (FOTO)

Za vrlo kratko vreme izgradio je pravu imperiju, a bogatstvo mu se procenjivalo na 500 miliona dolara. Oni koji nisu verovali da je svojevremeno pucao u svog telohranitelja Legiju iz sprdnje, kako bi video da li je pancir dobar, ne znaju ko je bio Vladimir Bokan.

Milorad Ulemek (Foto: Jutjub)

U Bokanovoj vili-kancelariji od dva miliona dolara u atinskom predgrađu Glifada, na njegovoj jahti, kao i u vili od 15 miliona dolara u atinskom predgrađu Vula, gde je živeo s porodicom i obezbeđenjem, ređali su se gosti kao što je Marko Milošević, Jova Amsterdam i Milorad Ulemek Legija i mnogi drugi. Atinska štampa pisala je da je Bokanova vila zapravo bila u vlasništvu Marka Miloševića, a da je Vladimir bio njegov čovek.

Vladimir Vanja Bokan snimljen u jednom od atinskih klubova u kojima je pred smrt provodio noći. O životu Vanje Bokana...

Posted by Legende devedesetih on Wednesday, August 24, 2016

Pre nego što je otišao u Grčku osamdesetih je započeo posao sa cigaretama, a u Atini je upao u oči ogromnim novcem. Osnovao je špedilersku firmu, posedovao je više aviona, brodove kojima je prevozio naftu i cigare.

Neposredno pre ubistva atinskoj televiziji dao je intervju i najavio da će otkriti imena ljudi koji su učestvovali u švercu za koji njega optužuju. Pričalo se da je počeo da preti da će sve da ispriča.

Ubijen je u sačekuši ispred svoje kuće u Grčkoj 8. oktobra 2000. u crnom mercedesu u trenutku kad je pokušavao da parkira automobil.

Šiptari zabranili da se sahrane Srbi! Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA