Najnovije

LEGENDA LIVERPULA UŽIVO U EMISIJI BESRAMNO PROZVAO ZVEZDU: Crveno-beli mu brutalno odgovorili i zapušili usta za sva vremena (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde su napravili podvig plasmanom u Ligu šampiona, po drugi put zaredom. A Englezi izgleda nikako ne mogu da procene kvalitet crveno-belih.

Besramna provokacija (Foto: printskrin)

Naime, gostujući u emisiji na jednoj uglednoj televiziji je Stiv Vornok, nekadašnji fudbaler Liverpula, rekao je nešto što će i te kako razbesneti navijače Zvezde:

- To je veoma neprijateljsko mesto! Oni su poluprofesionalci, koji imaju neke druge poslove. Ima mnogo igrača koji su vodoinstalateri i koji obavljaju slične poslove - rekao je Vornok.

Da ironija bude veća ovaj bivši igrač (teško ga je baš nazvati asom) Liverpula kao da je zaboravio dva beogradska šamara crveno-belih aktuelnom prvaku Evrope. Izgleda da mu ime Milana Pavkova ne znači ništa, pa ako ništa drugo, Zvezda će imati motiv do nebe protiv Totenhema.

Na ovo je nedugo zatim usledio Zvezdin brutalan odgvor putem oficijalnog Tviter naloga. 

"Mogli bismo da zaposlimo šegrta, ako tražite posao", bio je odgovor crveno-belih.

Sada čekamo odgovor legendarnog engleskog fudbalera. 

Teško da će na terenu videti nekog drugog nego 11 Stiva Vornoka, a onda će se videti šta Englez ima da kaže. Za sad još nije svestan da Zvezda ima nešto o čemu Totenhem i dalje sanja - trofej Lige šampiona.

Šta Lazanski kaže o tenku ispred Marakane pročitajte OVDE.

Izvor: Blic/ Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA