Najnovije

"ŠTA GOD DA JE, BILO JE OGROMNO!" Ušao je u reaktor broj pet u Černobilju i zabeležio prizor od kojeg prolazi jeza (VIDEO)

Instagramer Nil Ansel, koji se pod imenom "Abandoned Eksplorer" bavi istraživanjem napuštenih mesta, odlučio je da svoj najnoviji projekat snimi u Černobilju.

Černobilj (Foto: Jutjub)

Prilikom posete ostacima nuklearne elektrane snimio je brojne fotografije i videa i tom prilikom pronašao je i snimio nešto jako uznemirujuće. 

Između ostalog, on je ušao u jedan od tornjeva za vodu koji su se koristili za hlađenje reaktora, ali i u sam reaktor broj pet, jedan od onih koji nisu bili korišćeni.

Jedna od najstrašnijih stvari koje je tamo zatekao bile su kosti rasute po podu, a među njima se nalazila i gas-maska, zbog čega bi se moglo zaključiti da se radi o ljudskim ostacima, ali je Nil ipak utvrdio da se radi o ostacima neke životinje. 

- Ne znam kojoj bi životinji mogle da pripadaju. Šta god da je, imalo je ogromne kosti. Ovo je zaista jako čudno mesto za pronalazak hrpe kostiju - rekao je.

Inače, reaktor broj pet je u vreme eksplozije tek bio u izgradnji, tačnije, bio je 70 odsto dovršen. Međutim, zbog nesreće je napušten, a Nil je u njemu pronašao i dizalicu u stanju raspadanja. Iznenadilo ga je što je pronašao kako drveće raste oko reaktora, ali još više ga je iznenadilo prisustvo pasa lutalica.

Pročitajte OVDE  koje je to tajno društvo želelo da zavlada Amerikom.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA