Najnovije

NOVI ŠOK O NAPADU 11. SEPTEMBRA! SVE SU SKRIVALI: Nisu srušene samo "Bliznakinje" već i treća zgrada (VIDEO)

Dejvid Ajk je podržao izveštaj u kom se navodi da se jedna od kula 11. septembra u NJujorku nije srušila zbog požara.

Ajk (67) je dugo tvrdio da je Zgrada 7 eksplodirala u kontrolisanom rušenju. Ona je bila tik do kule Blizanki i pala je u 17.20 popodne 11. septembra - više od šest sati nakon što su kule srušene.

Nacionalni institut za standarde i tehnologiju (NIST) - agencija Ministarstva trgovine SAD - presudio je 2008. da je to prva visoka zgrada koja se ikada srušila pre svega zbog požara.

Međutim, novi izveštaj tvrdi da to ne bi bilo moguće. Istraživači sa Univerziteta Aljaska Ferbanks (UAF) izneli su šokantnu tvrdnju nakon četvorogodišnje studije računarskog modeliranja koju su finansirali arhitekti i inženjeri za istinu 9. septembra.

Ajk - koji veruje da svetom vlada interdimenzionalna rasa gmizavaca - spreman je u sredu da objavi knjigu Triger koja će se baviti kontroverznim zaverama oko terorističkog napada.

Bivši fudbalski poznavalac izjavio je da se zgrada 7 srušila u najočiglednijem kontrolisanom rušenju koje ćete ikada videti.

- Citiram u "Trigeru" niz inženjera i arhitekata koji u osnovi kažu isto. Zvanična priča Vlade je da je zgrada 7 pala zbog požara u kancelarijskom nameštaju.

Posle terorističkog napada, DŽordž Buš imenovao je komisiju 11. septembra za istraživanje zločina.

- Imali su ogroman problem sa zgradom 7, jer očigledno da zapaljeni kancelarijski nameštaj nikada ne bi srušio zgradu. Da je to bilo, zgrada 7 je bila i ostala do danas jedina sa čeličnim okvirom u istoriji arhitekture koju je ikada srušio požar. Požar ne bi postigao dovoljno ni približio toploti koja bi vam bila potrebna za destabilizaciju zgrade. Pa kako se komisija 11. septembra suočila sa ovim problemom?

Nikad nisu pomenuli zgradu 7 u svom izveštaju, kaže Ajk.

- Bilo je nekoliko ispitivanja javnog mnjenja tokom godina i većina ljudi nema pojma da su pale tri zgrade, jer je treća Ahilova peta čitave priče. Mark Loizuk, koji vodi jednu od vodećih svetskih kompanija za rušenje, "Kontrold demolišn inkorporejted", rekao je da će trebati meseci da se dizajnira i pripremi struktura za rušenje.

- Bučno je. Nema načina da se sakrijete. Uđete unutra, srušite obično sve zidove na podove gde postavljate eksploziv, i to je to - kaže on.

- Količina vazduha koja se premešta će lako razbiti prozore. Bilo je puno razbijenih prozora uglavnom kroz udarne talase. Ali nisam video razbijene prozore na zadnjim stranama zgrade, samo tamo gde su delovi kula padali na zgradu 7 - rekao je Ajk.

Moćna ruska balistička raketa može da uništi SAD. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Dejli mejl

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA