Najnovije

MARJANOVIĆ POSLAO ŠIFROVANU PORUKU: Svi su gledali šta to ima ispod oka muž ubijene pevačice, a onda se otkrila jeziva simbolika znaka!

Zoran Marjanović pojavio se danas u Višem sudu gde je počelo suđenje zbog ubistva njegove supruge Jelene, sa novom tetovažom na potpuno neočekivanom mestu i sa posebnom porukom.

Zoran Marjanović (Foto: Jutjub)

Marjanović je na slepoočnici tik ispod desnog oka istetovirao krilo anđela a koje ima više značenja.

Ono predstavlja slobodu i pokret! Ako imate krila, vas niko ne poseduje, vi ste ono što želite da budete i gde to želite. Međutim neki smatraju da tetovaža krila asociraju i na osobu koju ste voleli a koja je preminula, predstavljaju vašu veru, podsećaju vas da umete da se izborite sa svim strahovima i preprekama.

Ono simbolizuje nenadoknadiv gubitak drage osobe. Prema njegovim rečima on je ovu tetovažu uradio kada je izašao iz zatvora u kom je proveo nekoliko meseci kao glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge.

Zoran je ranije iscrtao na desnoj strani vrata krug u kome su iscrtane linije zapravo predstavlja crtež zmejava. Red zmajeva, kako je ranije objasnio, simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad aždajom, odnosno pobedu dobra nad svim zlim.

Zoran Marjanović se danas izjasnio o svojoj krivici. Pevačicin suprug u svojstvu okrivljenog našao se nakon što su tužilaštvo i policija prikupili dovoljno dokaza koji su im ukazali da postoji opravdana sumnja da je svirepo ubistvo supruge Jelene počinio upravo on.

Pročitajte OVDE  kako su Srbi pohapšeni nasred okeana.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA