Najnovije

UGUŠIĆEMO SE POD OVIM OBRUČEM: NATO zauzima strateške lokacije po CG i povezuje svoje baze!

"Partneri" iz NATO saveza su odredili dve lokacije za svoje baze: Podgoricu i Danilovgrad. Lako je zaključiti da je neophodna infrastruktura koja povezuje te njihove strateške tačke. A kad god ima nešto što je "državni" projekat na kojem se mogu zaraditi milioni, a uz to i dodvoriti NATO.

NATO vojnici (Foto: nato. int)

Crnogorski režimski portali su objavili kao udarnu vest gradnju puta između Podgorice i Danilovgrada. Podvučeno je i da će to raditi firma “Bemaks”. Javna je tajna da je ovo firma penzionera, savetnika predsednika, bivšeg ambasadora SCG u Moskvi i aktuelne zvezde serijala snimaka telefonskih razgovora Milana Roćena.

O neophodnosti renoviranja tog puta ne treba trošiti reči. Sve lokalne i državne strukture zaboravljale su na potrebe naroda koji živi na ovoj relaciji. Moramo da se zapitamo – šta se u međuvremenu promenilo?

Prva žrtva NATO bombardovanja je bila u Danilovgradu. NATO agresori su uništavali kasarnu, prilazne puteve, najmanje razmišljajući o životima onih koji žive na tom području. NATO je bombardovao vojni aerodrom. NATO je bombardovao i školske makete na civilnom aerodromu u Podgorici. Još uvek stoje krateri od detonacija po pomenutim lokacijama.

Nasilnim ulaskom Crne Gore u NATO savez državna vlast je to sve morala da zaboravi. Sada je crnogorska vlast partner agresoru i ulaže sve napore da se dodvori novim gazdama. Jasno je da po naređenju crnogorske vlasti moraju da ustupe zemljište za izgradnju NATO baza na strateškim lokacijama u Crnoj Gori.

Gde se krije američki špijun koga Rusi love, saznajte OVDE.

Izvor: in4s

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA