Najnovije

BEBA POJELA DŽOINT, NISU MOGLI DA JE PROBUDE! Drama u srpsko-egipatskoj porodici u Milanu, a za sve je kriv...

Jednoipogodišnja beba čija je majka Srpkinja (31), a otac Egipćanin (38) završila je u milanskoj bolnici "Vitorre Buzzi" gde su lekari nakon detaljnih pretraga utvrdili da je bebina krv pozitivna na kanabis.

Marihuana (Foto: pixabay. com)

Kako prenose italijanski mediji, roditelji su u nedelju uveče pokušali da probude bebu koja je zapala u dobok san, ali pošto nije reagovala ni na povišen glas i maženje, oni su u panici pozvali Hitnu pomoć.

Nakon što su utvrdili da u bebinoj krvi ima tragova kanabisa lekari su obavestili policiju koja je pokrenula istragu protiv roditelja koji su u čudu negirali da konzumiraju bilo kakvu drogu.

Tokom istrage utvrđeno je da je uspaničenim roditeljima koji žive u milanskoj četvrti San Siro u goste došao bebin ujak, odnosno brat bebine mame iz Srbije za koga je utvrđeno da je posedovao i konzumirao marihuanu u vidu džointa.

Policija i lekari pretpostavljaju da je beba uzela malu količinu marihuane od nepažljivog ujaka i slučajno je progutala tako da nadležni nisu pokrenuli nikakav postupak protiv roditelja dok će ujak snositi zakonom predviđene sankcije.

U milanskoj bolnici kažu da se beba oseća dobro, ali da će za svaki slučaj ostati još par dana u toj zdravstvenoj ustanovi na opservaciji.

Pročitajte OVDE  priču o najstrašnijoj vračari u Srbiji.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA