Najnovije

BRUTALNA PRETNJA SRBIMA: Naoružani Šiptari u maskirnim uniformama zločinačke OVK patroliraju Mokrom Gorom! KFOR, NATO, EU ćute!

Pre nekoliko dana na planini Mokra Gora, u opštini Zubin Potok, grupa Albanaca je ispisivala grafite UČK na alpinističkoj stazi "Via Ferata-Berim", a slike svog "poduhvata" objavili su na društvenoj mreži Instagram.

Tzv. Kosovska armija (Foto: Jutjub)

U saopštenju Srpska lista ističe da "posebno zabrinjava to što su te osobe na fotografijama u maskirnim uniformama sa dugim cevima", te se postavlja pitanje "kome je potrebna ovakva provokacija u ovom trenutku i sa kakvim ciljem".

“Kao što smo više puta upozoravali, kako se približavamo izbornom danu, pored ukidanja prava glasa Srbima od strane Centralne izborne komisije u Prištini, pritisak nad građanima dolazi i od strane ekstremističkih krugova”, saopštava SL i dodaje:

“Srpska lista poziva KFOR, Euleks i policiju da najhitnije identifikuje, pronađe i liši slobode ova lica, ali i utvrde ko su nalogodavci ovakvog ponašanja i sa kojim ciljem. Istovremeno, zahtevamo da svi nadležni pojačaju budnost i preventivno deluju kako bi se na Kosmetu sačuvao mir i bezbednost svih građana, a posebno nevećinskih zajednica".

Pročitajte OVDE kakve su šanse da Češka povuče priznanje nezavisnosti tzv. Kosova.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA