Najnovije

ŠEŠELJ UDARIO NA TOMU: Koliko je Nikolić bio produktivan da diplomira u 60. godini? (VIDEO)

Poslanik SRS-a Aleksandar Šešelj isprozivao je tokom sednice Skupštine Srbije bivšeg predsednika naše države Tomislava Nikolića.

Aleksandar Šešelj (Foto: Jutjub)

Tokom sednice Skupštine Srbijeu raspravi o amandmanima na izmene Zakona o visokom obrazovanju došlo je do polemike između nekadašnjih stranačkih kolega, odnosno naprednjaka i radikala. Rasprava se povela o produktivnosti onih koji kasnije diplomiraju.

Poslanici Srpske radikalne stranke su tražili da se svima koji su upisali fakultete dozvoli da diplomiraju bez ograničenja.

Sin Vojislava Šešelja je reagovao na izjavu poslanice SNS-a LJiljane Malušić, koja je rekla je da je rok studentima produžavan više puta i da neko može da diplomira i u 65 godina zbog sebe, ali da neće biti produktivan. 

“Mene zanima da se objasni jedan apsurd. Taj argument dolazi od poslanika SNS, čiji je nekadašnji predsednik stranke završio fakultet u 60. godini. Kako je Toma Nikolić bio produktivan da završi fakultet u 60. godina? Kako je Toma stigao do diplome”, pitao je mladi Šešelj.

On je dodao da je Nikolić pravi primer svima da nikada ne odustaju od studiranja jer imaju veliku šansu da možda jednom postanu i predsednici države. 

Malušić je odgovorila da je Nikolić diplomirao dok je bio u SRS, ali da je kasnije, kako se izrazila, "ukapirao" da je bolje da napravi novu stranku koja sada ima najveću podršku.

Pročitajte OVDE šta je američki ambasador poručio Aleksandru Vučiću.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA