Najnovije

ŠEŠELJU ĆE SKOT NAJVIŠE NEDOSTAJATI: Evo šta je šef radikala poručio odlazećem američkom ambasadoru! Najvažniji savet bi mu bio...

Vojislav Šešelj, lider radikala, šokirao je juče javnost istakavši da će baš njemu najviše nedostajati Kajl Skot, odlazeći ambasador SAD. 

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

- Onaj Skot jedino od mene nije tražio da mi dođe u oproštajnu posetu, a meni će najviše nedostajati. Imao bih mnogo toga da mu kažem. Najvažniji bi mu bili moji saveti kako da provodi penzionerske dane i za koga da navija na sledećim predsedničkim izborima. Prošli put se malo zaje*ao - napisao je on na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Da je objava predsednika SRS-a i te kako iznenađujuća, pokazuje i to što je sam Vojislav Šešelj u nekoliko navrata poručivao da američkog ambasadora treba proterati iz Srbije. Lider radikala optuživao je Skota da se meša u unutrašnje stvari naše zemlje.

Inače, američki ambasador juče je bio u oproštajnoj poseti kod premijerke Ane Brnabić i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

Predsednica Vlade primila je u oproštajnu posetu američkog ambasadora i zahvalila mu se na saradnji i doprinosu razvoju odnosa SAD i Srbije. Ona je ocenila da je dobra saradnja koju su imali doprinela jačanju odnosa i boljem međusobnom razumevanju Srbije i SAD.

Stefanović i Skot su ocenili da je saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i agencija za sprovođenje zakona SAD u proteklom periodu bila na visokom nivou, posebno u oblasti borbe protiv trgovine drogom, organizovanog kriminala i terorizma. Skot se zahvalio pripadnicima MUP-a Republike Srbije na profesionalnosti i saradnji, dok je ministar Stefanović izrazio očekivanje da će se saradnja nastaviti. 

Novi raskol radikala na pomolu! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA