Najnovije

VESELJI HOĆE DA PREKROJI GRANICU! Otkrivena velika prevara na Kosovu!

Poslednjih dana građani i političke partije iskazuju nezadovoljstvo zbog promene jednog biračkog centra u Bošnjačkoj mahali. Birački centar, koji je do sada bio smešten u administrativnoj kancelariji, promenjen je - a vlasnik objekta u kome će se glasati 6. oktobra je potpredsednik Skupštine Severna Mitrovica i član DPK (čiji je predsednik Kadri Veselji), Baškim Cimilji.

Kadri Veselji (Foto: Jutjub)

Predsednik Opštinske izborne komisije Severna Mitrovica, Slobodan Dimitrijević, potvrdio je tu informaciju za Kosovo Online i naglasio da je „ta odluka konačna i potpisana je od strane predsednice CIK-a Valjdete Dake“.

Prema zakonu o izborima, birački centar ne bi trebalo da bude udaljen više od 3 km od mesta u kome žive glasači, pa se građani sa razlogom pitaju da li je baš Cimiljijev objekat morao biti odabran za birački centar.

Izražava se i sumnja u regularnost izbornog procesa, a najglasniji u tome su funkcioneri Demokratskog saveza Kosova i Pokreta Samoopredeljenje.

Na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima zakazanim za 6. oktobar, u Severnoj Mitrovici građani će moći da glasaju u sedam biračkih centara.

Krvnik iz OVK odbija da odgovara za svoje zločine! Više o tome OVDE.

Izvor: Kosovo Onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA