Najnovije

MMA BORAC I POLITIČAR ISPROZIVAO MAKRONA: "To što spava sa zmajem ne znači da se razume u požare! Ona je ružna čoveče!" (VIDEO)

Kako izgleda diplomatija u 2019. godini moglo bi se objasniti na primeru predsednika Francuske Emanuela Makrona i njegovog verbalnog sukoba sa brazilskim liderom Žairom Bolsonarom. Brazilac je međutuim "u svoje redove" stavio i ministre u vladi i ambasador, među kojima je i jedan bivši MMA borac, koji sada preti da će Makrona zadaviti.

Emanuel i Brižit Makron (Foto: Jutjub)

Renzo Grasi je bivši borac i trenutno je na funkciji ambasadora turizma u Brazilu. Predsednika Francuske nazvao je prvo klovnom, a onda je retorika prerasla u pretnje.

Sve je počelo zbog požara u Amazoniji, a onda je Bolsonaro na Fejbuku uputio uvredljive komentare na račun prve dame Francuske Brižit Makron.

- Jedini požar koji se događa je požar u brazilskim srcima i požar u srcu predsednika, klovnu. Dođi ovamo, bićeš uhvaćen za vrat, taj pileći vrat - rekao je Grasi obraćajući se Makronu i nazivajući ga "mikron".

Nakon što je objavljen video, javno ga je prozvao brazilski novinar Adrijano Vilkson. Ako je očekivao neko izvinjenje, ostao je razočaram.

- Naravno da će se gomila ljudi uplašiti, pomisliće da sam ga nazvao piletom jer sam ispitivao njegovu muškost, ali video sam puno gej muškaraca koji su muževniji od ovog imbecila - ponovo se oglasio Grasi.

Potom se osvrnuo i na suprugu Emanuela Makrona.

- Postaviću vam jedno pitanje. Je li ružna ili lepa? Da li biste završili s njom? To što spava sa zmajem ne čini ga ekspertom za požare. Ona je ružna, čoveče - rekao je on.

Šta to Severna Koreja radi u tajnosti? Više o tome OVDE.

Izvor: Telegraf 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA