Najnovije

MRKONJIĆ - DOBRO JE ŠTO JE GROM SPUCAO DAČIĆA! Mrka poručio posle drame u avionu da su socijalisti neuništivi!

- Pobedićemo na narednim izborima. To što je grom udario u Dačićev avion je dobar znak zbog izbora! Pobedićemo na izborima - poručio je juče Mrkonjić komentarišući udar groma u vladin „falkon” kojim je Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova i lider SPS, krenuo u LJubljanu.

Milutin Mrkonjić (Foto: Jutjub)

Prisebnošću pilota, avion je bezbedno prizemljen na ljubljanski aerodrom, a Dačić je nastavio put Bleda, gde učestvuje na Strateškom forumu.

- Pilot je bio priseban. Nije bilo prijatno, ali su mi rekli da avion nije nigde probušen. Idemo dalje - poručio je šef diplomatije za medije komentarišući dramu koja se dogodila kada je avion uleteo u oluju.

Međutim, ovo nije prvi put da ministar doživi neprijatnost. Krajem maja ove godine, Dačić je za 12 sati preživeo teroristički napad u Somaliji, u kojem je poginulo šestoro ljudi, ali i kvar na državnom avionu tokom leta.

- Piloti su rekli da im se uključio crveni alarm za bateriju u akumulatoru i da moramo odmah da sletimo jer može da dođe do požara i eksplozije. Srećom, bili smo blizu Atine, pa smo prinudno sleteli, tamo su nas na aerodromu čekale ekipe za prvu pomoć i spasavanje, vatrogasci... Tako da su morali da pronađu nove baterije. To je sve trajalo četiri-pet sati i onda smo istim avionom stigli u Beograd oko 3 ujutru - kazao je tada Dačić i istakao da ga te dve situacije nisu izbacile iz koloseka.

- Ja sam oguglao, ni na šta ne reagujem - naveo je šef diplomatije u razgovoru za medije i dodao: „Kao da imam deset života.“

Pročitajte OVDE  kako je Dačić bio glavna zvezda na Bledu ne samo zbog groma koji je udareio avion u kojem je putovao.

Izvor: Kurir/Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA