Najnovije

KANDIDATKINJA ZA PREDSEDNIKA HRVATSKE: Srbi su danas kod nas kao Jevreji u nacističkoj Nemačkoj!

Kandidatkinja na izorima za hrvatskog predsednika iz Radničkog fronta Katarina Peović uporedila Srbe sa Jevrejima u nacističkoj Nemačkoj.

Katarina Peović (Foto: Jutjub)

Ona je u emisiji na RTL najpre komentarisala trku predsedničkih favorita, Kolinde Grabar-Kitarović, Zorana Milanovića i Miroslava Škore, o kojoj je rekla da je unapred izgubljena bitka.

"Ko god pobedi, narod će izgubiti. To je bitka među ljudima koja narodu ništa dobro doneti neće", rekla je ona.

Jedna od glavnih tema u medijima proteklih je dana Milorad Pupovac, koji je izazvao žestoke reakcije izjavom u kojoj je, zbog niza nedavnih huliganskih i šovinističkih napada na Srbe, Hrvatsku uporedio s NDH.

"Ne bih Pupovca komentarisala, svakako ga ne bih kritikovala. Srbi danas u Hrvatskoj igraju ulogu Židova. Koriste se za homogenizaciju većinskog naroda protiv manjinskog. Izuzetno je važno da primetimo zašto radimo na takvom odvajanju Srba i Hrvata umesto da se bavimo ekonomskim temama, kritikujemo kapitalističke elite koje su nas dovele do ovoga gde jesmo. Kapitalističke elite preko svojih političkih predstavnika proizvode sukob koji je potpuno nebitan. Naravno da je to kapitalistička zavera. Pozadina takve motivacije da se proizvodi neprijatelj u obliku Srbina je potpuno identična motivaciji proizvodnje Židova u nacističkoj NJemačkoj", rekla je Peovićeva.

Pročitajte OVDE  šta se to Kolindi obilo o glavu.

Izvor: index. hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA