Najnovije

POLJACIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Evo šta je Tramp rekao o početku Drugog svetskog rata! (VIDEO)

Aktuelnom američkom predsedniku doslednost možda nije jača strana kada je reč o vođenju politike, ali se njome zasigurno može pohvaliti kada je reč o gafovima.

Donald Tramp (Foto: Flickr)

I taman kad se svima učini da je Donald Tramp već napravio sve ispade koji se mogu napraviti, on kao da tada biva dodatno motivisan da priredi nešto novo i pokaže ko je šampion u toj kategoriji.

U prilog tome govori njegov poslednji intervju povodom obeležavanja 80 godina od početka Drugog svetskog rata.

Naime, sve je počelo kada je novinar upitao američkog predsednika da li ima nešto da poruči Poljskoj koja zajedno sa drugim zemljama obeležava 80 godina od početka Drugog svetskog rata. Tramp je kratko odgovorio da će potpredsednik Majkl Pens prisustovati godišnjici i da samo želi da čestita Poljskoj.

Ovaj gaf nije mogao da promakne korisnicima društvenih mreža koji su isti upotrebili da valjano ismeju Trampa uz opasku da predsednik izgleda nije upućen u to da je pre tačno 80 godina Poljska napadnuta od strane nacističke Nemačke i da je time započeo jedan od najtragičnijih sukoba u istoriji čovečanstva.

"Da li je Donald Tramp zaista ovo izgovorio? Molim vas, recite mi da je u pitanju šala", u neverici je napisala jedna korisnica Tvitera.

Pad američke imperije biće brz i iznenadan! Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA