Najnovije

ZA NAŠU SRBIJU! Odbornik u Skupštini GO Niška Banja postala član Srpske Desnice

Suzana Stamenković, zamenik predsednika Skupštine Gradske opštine Niška Banja i odbornik u Skupštini GO Niška Banja, potpisujući pristupnicu zvanično je postala član Srpske Desnice, i time značajno ojačala ovu političku opciju.

Suzana Stamenković i Miša Vacić (Foto: Srpska desnica)

„Izuzetno sam ponosan što je jedna uspešna žena, pre svega majka, dala svoje poverenje Srpskoj Desnici. To je veoma važno, ne samo za Srpsku Desnicu, nego i za Niš uopšteno jer mi želimo da delujemo i radimo za dobrobit Nišlija, a sa Suzanom Stamenković uveren sam da ćemo to postići. Jer kako naš slogan kaže – Hoćemo, možemo, moramo. Za našu Srbiju!“, rekao je Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice.

„Mi intezivno radimo na stvaranju infrastrukture. O tome govori i činjenica da smo formirali preko 23 odbora širom Srbije. U beogradskoj opštini Vračar imamo odbornika prof dr Radomira Kovačevića, deo smo lokalne vlasti u Vranju sa četri odbornika, nedavno sam potpisao memorandum o saradnji kojim je ugovoreno je da odbornik koalicije “Mladi za budućnost Požarevca”, Davorka Mitrović u Skupštini grada Požarevca zastupa Srpsku Desnicu, u Medveđi smo spremni da pokažemo svoju snagu na izborima 8. septembra.

Spremni smo da radom i zalaganjem dobijemo podršku naroda, jer je isključivo to legitimna politička borba. Mi želimo da učestvujemo u vlasti, i imamo politički nekompromitovane ljude koji će se boriti za interese svojih sugrađana.”

“Kao žena, majka i Srpkinja uvek ističem potrebu za postojanjem tradicionalne porodice. Srpska Desnica se zalaže se za očuvanje Srpske tradicije i slavne istorije od zaborava. Svi smo mi ništa bez sećanja na junaštvo i podsticanja viteškog duha kod mladih ljudi. Jednom rečju Srpska Desnica je tu da brani i čuva sve ono što predstavlja Srbin i Srbija.”, istakla je Suzana Stamenković.

“Ako sagledamo sve ono što političke partije u Nišu pružaju kao svoj politički program, uočava se nedostatak ideje o pravoj tradicionalnoj Srbiji. Ono što želimo da postigemo formirnjem opštinskih i gradskog odbora Srpske desnice u Nišu jeste da ponudimo biračima novu političku opciju, novu nadu, novi način života.”

Pročitajte OVDE  sve o zlokobnim prognozama Nicovića.

Izvor: nacionalist. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA