Najnovije

SVE SMO BLIŽI NAJVEĆEM PORODIČNOM SPEKTAKLU IKADA: "Dizni, čarolija na ledu" - u Štark Areni od 1. do 3. novembra!

Avantura dostiže nove granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u novoj predstavi u šest izvođenja: u petak 1. novembra u 19 časova, u subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova i u nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova.

Ilustracija (Foto: Taramaunt film)

Od 1. septembra imamo i specijalne pogodnosti prilikom kupovine – “Porodičnih paketa”: za kupovinu 4 karte ostvarujete popust od 15 odsto, za kupovinu 3 karte ostvarujete popust od 10 odsto.

Popust ne važi za karte u VIP parteru. I to nije sve! Na prodajnim mestima kompanije Tiket Vižn u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Šoping Centru Ušće, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate! Važno obaveštenje: Deca uzrasta do 2 godine, koja budu sedela odraslima u krilu, ne moraju da kupe ulaznicu za predstavu.

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Dizni on Ajs - Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput “Sad je kraj” i “Na leto”. Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice “Žuto pače”. Proživite ponovo “Priču drevnu tu” kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da “Budu njihovi gosti”.

Pročitajte OVDE  sve o porodičnoj avanturi “Dora i izgubljeni zlatni grad”.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA