Najnovije

SLOBA UMALO UMRO! Radanović doživeo infarkt, hitno primnjen na VMA!

Iako je skupio snagu da na dan smrti svog oca odradi unapred dogovren doček Nove godine, kako mu je bilo u duši najbolje svedoči to što je Slobi Radanoviću pozlilo, pa je hirno primljen u bolnicu.

Sloba Radanović (Foto: Jutjub)

- Dok su svi čestitali jedni drugima i razmenjivali najlepše želje, Slobi se kidalo srce. Patnja i tuga za tek prmeinulim ocem toliko su ga slomili kad je završio nastup i seo u kola da krene kući, da mu je pozlilo. Počeo je da se guši u autu, stezalo ga je u grudima, preznojavao se. Prestravili smo se da je dobio infarkt, pošto su upravo to simptomi srčanog udara - rekao je Slobin prijatelj za Svet, pa nastavio:

- Odmah smo ga odvezli u hitnu pomoć na VMA. Doktori su na prvi pogled konstatovali da je infarkt, ali kada su mu urađene detaljne analize, ustanovili su da je to bilo, na svu sreću, predinfarktno stanje. Proveli smo par sati u bolnici, Sloba je primio nekoliko infuzija i nešto za smirenje, jer je bio van sebe. Pritisak mu je bio konstantno povišen i jedva su ga spustili - konstatovao je izvor.

- Nakon toga smo otišli kući, posle je usledila sahrana i sve ostalo. Sloba je veoma vezan za svoje roditelje, mesecima unazad je gledao da se nađe svom ocu, vodio ga je po lekarima i činio sve što je bilo u njegovoj moći. Niko od nas nije očekivao ovakav ishod. Samo par dana pre Nove godine Sloba je bio kod njih, vodio je i Jelenu. Bili su presrećni što se konačno skrasio, što mu posao ide, što je srećan. Ponosni su bili jer je dokazao koliko je dobar pevač, ima nastupe, odlično zarađuje. Ako ništa drugo, otac je dočekao da vidi da je Sloba uspeo da vidi da je i bio je srećan zbog njega. Ali stres koji je trpeo poslednje dve godine, taj rijaliti, razvod, silna prepucavanja, Lunine histerije, pretnje i uvrede narušile su mu zdravlje. Sloba sad mora da gleda sebe i svoju majku i da gura samo napred. I njemu je sad jasno da je zdravlje najvažnije, sve ostalo će steći radom - kaže Slobin prijatelj.

Seks Mine i Mensura pogledajte OVDE.

Izvor: Svet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA