Najnovije

RAIČEVIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA: Ovo nije slučajno! To je zavera policije, tužilaštva i sudstva kojom koordiniše američka ambasada

Nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu, glavni urednik IN4S Gojko Raičević je pušten iz pritvora, u kom se nalazio od sinoć.

Gojko Raičević posle puštanja na slobodu (Foto: Jutjub)

On je po izlasku sa saslušanja kazao da je nesumnjivo reč o zaveri policije, sudstva i tužilaštva, kojom koordiniše Američka ambasada. Raičević je istakao da nije slučajno što su baš juče uhapšeni urednik portala Borba Dražen Živković i on.

Dražen Živković je takođe pušten na slobodu pošto je saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.


To je najavila i američka otpravnica DŽudi Kuo, koja je neizostavan faktor nekih medija, koji su već juče crtali mete, i odredili koje su to krivične odredbe. 

“Nakon hapšenja mlade koleginice Anđele Đikanović, ja sam svojim prijateljima rekao, sledeći sam ja, kao što njeno hapšenje nije bilo slučajno, ništa nije slučajno, jer je tu „super“ NATO antihibridni tim sa raznoraznim forenzičkim metodama, koji sa određenim analitičarima iz Srbije, crtaju mete portalu IN4S”, kazao je Raičević.

Raičević je pričao o pitanjima koja su postavljena premijeru Markoviću, od strane redakcije IN4S, na koja nije dobijen odgovor, za koja urednik IN4S smatra da su ubrzali ovo hapšenje.
 
Raičević je kazao da je o vesti zbog koje je priveden i pritvoren o eksploziji u Vili Gorica, dobio potvrdu od dva različita izvora, te da je i pored toga oprezno na kraju naslova stavljen i znak pitanja, i da je nakon objavljenog demantija UP i to objavljeno, te u tom smislu ispoštovan novinarski standard.

Pročitajte OVDE kako su uhapšeni Raičević i Živković.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA