Najnovije

SINEPLEKS REPERTOAR: Krimi komedija Vila Smita, avanture arktičke veverice, novi film Gaj Ričija! (VIDEO)

Pred vama je repertoar Sinepleks 4D Delta Siti, Sinepleks Ušće Šoping Centar i Sinepleks BIG Beograd bioskopa za period od 16. do 22. januara

Misija Arktik (Foto: Jutjub)

Ove nedelje predstavljamo vam dva nova naslova, dve premijere i jedan događaj:

,,Loši momci zauvek”

- Loši momci Majk Lori (Vil Smit) i Markus Barnet (Martin Lorens) su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku ,,Loši momci zauvek”. Ovog puta naši loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi i opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodipnjem partner Majku (smatra, vreme mu je), Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.

Treći nastavak kultne krimi komedije pod nazivom ,,Loši momci zauvek” na veliku radost svih ljubitelja Vila Smita i Martina Lorensa, očekuje nas na Akšn Najt događaju u četvrtak 16. januara od 20 časova u Sinepleks bioskopima.

,,Misija - Arktik”

- Arktička lisica Svifti radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog - arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vredan uloge, tajno zapoveda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se 

PREMIJERNO U SINEPLEKS BIOSKOPIMA

,,Male Žene”

- U sredu, 22. januara održaće se premijera filma ,,Male Žene” u Sinepleks Ušće Šoping Centar bioskopu. Imaćemo priliku da ispratimo priču o četiri mlade žene, koje se bore za sopstveni životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, je večna i bezvremenska. Četiri sestre Meg, DŽo, Ejmi i Bet Marč upoznajemo još kao devojčice i tinejdžerke koje su u najosetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice, dok je njihov otac otišao da da svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih celog života, dok će svaka od njih pokušati da pronađe svoje mesto pod suncem.

,,Gospoda”

- Premijerno u Sinepleks bioskopima 22. januara, pogledajte film „Gospoda“ o zapletu i susretu koji diktira dalji tok razvoja kriminalnog miljea Londona. Od reditelja Gaja Ričija, dolazi nova sofisticirana akciona komedija s velikim filmskim zvezdama u glavnim ulogama. Američki iseljenik Miki Pirson (Metju Mekonahi) je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Pročitajte OVDE   šta se to značajno dešava u životu grupe “Van Gog”.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA