Najnovije

ONI SU NAJELITNIJA JEDINICA U SRBIJI! Ko su "Kobre" i koji su njihovi zadaci?

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića naše Kobre čuvaju kao malo vode na dlanu, on je jedan od najčuvanijih predsednika na svetu posle Putina i Trampa - ocenio je jutros bivši srpski bezbednjak Boža Spasić gostujući u jutarnjem programu.

Elitna jedinica "Kobre" (Foto: Jutjub)

- U ovom momentu predsednik nije ugrožen, on je posle Putina i Trampa jedan od najbezbednijih na svetu, budite uvereni... Da ne brinete - kazao je Spasić dodajući da je njegova kritika u tome što nijedna naša služba ne može da se opravda kako nigde nije mogla da pronađe Koraća u poslednjih godinu dana.

- Kako ne možete da pronađete teroristu koji preti da će likvidirati predsednika države? Pa mi smo u ono vreme imali mnogo terorista, a znali smo šta jedu, šta piju, možete da ih nađete preko poziva, telefona... Druge države u ovakvim situacijama vrše pritisak na njihove porodice... Pa ne mogu oni da se šetaju po svetu a da njihove porodice uživaju sve blagodeti - dodao je Spasić.    

On je u jutarnjem programu dodao da nismo svesni ozbiljnosti situacije, posebno kad je reč o izvesnom škaljarcu Filipu Koraću koji predstavlja opasnost po bezbednost najviših državnih organa Srbije, a protiv koga je ukinuta istraga a samim tim i crvena poternica Interpola. Gosti su podsetili i da je ubijeni advokat Miša Ognjanović bio Koraćev advokat. 

Voditeljka je upitala goste šta znaju o čoveku protiv koga je čak ukinuta i crvena Interpolova poternica iako je označen kao jedan od najopasnijih ljudi u Srbiji.

- On je pripadnik škaljarskog dela, oko Luke Bojovića, smatran je saradnikom i vojnikom Bojovića... Ja tog čoveka zovem paklena mašina, uvek se njegovo ime negde spominjalo u poslednjoj deceniji ali to je veština tih velikih mafijaša da oni ne učestvuju ni u čemu već samo sakupljaju kajmak... Kao i u Italiji, veliki donovi padaju poslednji, a oni u međuvremenu pokupe samo boraniju, pohapse po 3.000 sitnih mafijaša dok don ne padne poslednji - smatra Spasić dodajući da dok mi ovo pričamo oni već diluju drogu po ulicama i pijacama.

- Kad vidimo šta se događa nije čudno što predsednik Vučić kaže da bi iskočio iz kože! I ja bih - kaže Spasić.

Gosti su komentarisali i da je pomenuti Korać van granica Srbije, ali da postoji mogućnost da se vratio u Srbiju pošto je protiv njega ukinuta crvena poternica Interpola kao i druge mere Tužilaštva, što znači da se on sada ne tereti ni za šta što je šokantno.

Komentarišući sinoćno brutalno ubistvo Kotoranina pred njegovo troje male dece na Bežanijskoj kosi, Spasić je rekao da kod mafije ništa nije slučajno i da je sve povezano pa i ova brutalna likvidacija.

Masovni protest u Beogradu: Litija i moleban za pravoslavne vernike u Crnoj Gori Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA